Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

22/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

22 Kasım 2023

22/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Merhum Cafer Yavuz ve Merhume Havva Yavuz’un kızı , Cengiz Ceryan’ın eşi , Cem Bartu Ceyran’ın annesi , Gazi İlköğretim Okulu emekli öğretmenlerinden Necla CERYAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunmehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Necla Ceryan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

İnağzı Mahallesi sakinlerinden , Necati Tıskaoğlu , Hayriye Erik ve Canan Ünlü’nün babası , Necati TISKAOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kapuz Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Bağlık Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Necati Tıskaoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Kilimli sakinlerinden , Hamide Ergenç’in eşi , Merhum Nesim ve Perihan Ergenç’in oğlu , Ayhan , Orhan , Akif , Cihan , Burhan , İlhan , Ayşe ve Hatice Ergenç’in abisi , Alper , Alperen ve Elif’in babası ,İrfan ERGENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gökçebey Merkez Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Gökçebey Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İrfan Ergenç’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Soğuksu esnaflarından ,Songül Gürdal’ın eşi , İclal , Mehmet ve Erdem’in babası , Yalçın GÜRDAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün kılınacak öğle namazının ardından Beycuma Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Yalçın Gürdal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

T.T.K Hukuk Müşavirliğinden emekli merhum Güngör Coşkun’un eşi , Kemal Coşkun ve Esra Akpınar’ın annesi , Ayşe Coşkun ve Erdinç Akpınar’ın kayınvalidesi , Sena’nın anneannesi , Giray’ın babaannesi , Saniye COŞKUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00 ‘ da Bahçelievler Altınkonak Apartmanındaki evinin önünde helallik alındıktan sonra Cide Memiş Köyünde kılınacak ikinde namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Saniye Coşkun’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden ,Songül Köroğlu’nun eşi , Koray ve Kubilay Köroğlu’nun babası ,Ontemmuz Mahalle Muhtarı Tacettin Köroğlu’nun kayınbiraderi , Muzaffer KÖROĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Köroğlu Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Muzaffer Köroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Zonguldak eski esnaflarından , Ümit ve Hasan Yıldız’ın babası ,Halil İbrahim YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün kılınacak öğle namazının ardından Ankara ÇamlıdereAhatlar Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Halil İbrahim Yıldız’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bircan Baykuş ve Gamze Artuk’un babası , Veli BAYKUŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün kılınacak öğle namazının ardından Karaman Merkez Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Veli Baykuş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.